Fettgehalt in der Nahrung und kardiovaskuläres Risiko. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: Nutrition News, Band Nutrition News, 2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Review › Peer Reviewed
Impact of different training modalities on glycaemic control and blood lipids in patients with type 2 diabetes: a systematic review and network meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Missbach, Benjamin; Dias, Sofia et al.
in: European Journal of Sport Science, 2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper › Peer Reviewed
Impact of long-term lifestyle programmes on weight loss and cardiovascular risk factors in overweight/obese participants: a systematic review and network meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Dias, Sofia; Hoffmann, Georg.
in: Systematic Reviews, Band 3, Nr. 1, 130, 2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Review › Peer Reviewed
Comparison of Effects of Long-Term Low-Fat vs High-Fat Diets on Blood Lipid Levels in Overweight or Obese Patients : A Systematic Review and Meta-Analysis. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, Band 113, Nr. 12, 12.2013, S. 1640–1661.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Impact of different training modalities on anthropometric and metabolic characteristics in overweight/obese subjects: a systematic review and network meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas (Korresp. Autor*in); Dias, Sofia; Strasser, Barabra et al.
in: PLoS ONE, Band 8, Nr. 12, e82853, 12.2013.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Long-term effects of low glycemic index/load vs. high glycemic index/load diets on parameters of obesity and obesity-associated risks: A systematic review and meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases, Band 23, Nr. 8, 08.2013, S. 699–706.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Long-term effects of low-fat diets either low or high in protein on cardiovascular and metabolic risk factors: a systematic review and meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: Nutrition Journal, Band 12, Nr. 48, 04.2013.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Auswirkungen kohlenhydratreduzierter und kohlenhydratmodifizierter Diäten auf kardiovaskuläre Biomarker. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: Aktuelle Ernährungsmedizin, Band 38, Nr. 6, 2013, S. 418-423.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Review › Peer Reviewed
Comparison of long-term low fat vs. high fat diets on blood lipids: a systematic review and meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: Nutrition Society. Proceedings, Band 71, Nr. OCE3, E220, 2013.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper › Peer Reviewed
Comparison of long-term low-fat vs. high-fat diets on glycemic control and cardiovascular risk factors in subjects with abnormal glucose metabolism: a systematic review and meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 63, Nr. Supplement 1, 2013, S. 1161-1162.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper › Peer Reviewed
Increased GTP cyclohydrolase activity promotes tumor growth. / Hoffmann, Georg.
in: International Journal of Cancer, Band 132, Nr. 8, 2013, S. 1968.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Short Communication › Peer Reviewed
Low carbohydrate diets and cardiovascular risk factors. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: Obesity Reviews, Band 14, Nr. 2, 2013, S. 183-184.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Short Communication › Peer Reviewed
Low carbohydrate diets impairs flow mediated dilatation: evidence from a systematic review and meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: British Journal of Nutrition, Band 110, Nr. 5, 2013, S. 969-970.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Short Communication › Peer Reviewed
Saturated fatty acids in the secondary prevention of coronary heart disease: a systematic review and meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: Acta Physiologica, Band 207, Nr. Suppl. 694, P272, 2013.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper › Peer Reviewed
Higher- versus lower-protein diets. / Schwingshackl, Lukas (Korresp. Autor*in); Hoffmann, Georg.
in: European Journal of Clinical Nutrition, Band 66, Nr. 12, 2012, S. 1372-1373.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Short Communication › Peer Reviewed
Monounsaturated fatty acids and risk of cardiovascular disease: evidence from systematic reviews and meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas (Korresp. Autor*in); Hoffmann, Georg.
in: Ernährung, 2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper › Peer Reviewed
Monounsaturated fatty acids and risk of cardiovascular disease: Synopsis of the evidence available from systematic reviews and meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Hoffmann, Georg.
in: Nutrients, Band 4, Nr. 12, 2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Review › Peer Reviewed