Comparative study of instrumental properties and sensory profiling of low-calorie chocolate containing hydrophobically modified inulin. Part II: Proton mobility, topological, tribological and dynamic sensory properties
- Autor(en)
- Maryam Kiumarsi, Dorota Majchrzak, Henry Jäger, Jian Song, Oliver Lieleg, Mahdiyar Shahbazi
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Universität für Bodenkultur Wien, Technische Universität München, Universität Wien
- Journal
- Food Hydrocolloids
- Band
- 110
- Anzahl der Seiten
- 15
- ISSN
- 0268-005X
- DOI
- https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.106144
- Publikationsdatum
- 07-2020
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Food Science, Allgemeine chemische Verfahrenstechnik, Allgemeine Chemie
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/7c51b152-1159-41bf-b7d1-b69e5115fe45