Gluten-free food database : the nutritional quality and cost of packaged gluten-free foods. / Missbach, Benjamin (Korresp. Autor*in); Schwingshackl, Lukas; Billmann, Alina et al.
in: PeerJ, Band 3, e1337, 2015.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Secundarellone A, B, and C from the leaves of Justicia secunda VAHL. / Theiler, Barbara; Revoltella, Silvia; Zehl, Martin et al.
in: Phytochemistry Letters, Band 10, 12.2014, S. cxxix–cxxxii.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Impact of different training modalities on glycaemic control and blood lipids in patients with type 2 diabetes : a systematic review and network meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Missbach, Benjamin; Dias, Sofia et al.
in: Diabetologia, Band 57, Nr. 9, 09.2014, S. 1789–1797.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Adherence to a Mediterranean diet and risk of diabetes : a systematic review and meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Missbach, Benjamin; König, Jürgen et al.
in: Public Health Nutrition, 22.08.2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Reconsideration of the temporary ADI and refined exposure assessment for Sunset Yellow FCF (E 110). / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 7, 3765, 07.2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Scientific Opinion on the re-evaluation of hexamethylene tetramine (E 239) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 6, 3696, 05.06.2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Statement on a conceptual framework for the risk assessment of certain food additives re-evaluated under Commission Regulation (EU) No 257/2010. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 6, 3697, 06.2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Scientific Opinion on the revised exposure assessment of steviol glycosides (E 960) for the proposed uses as a food additive. / European Food Safety Authority.
in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 5, 3639, 05.2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Scientific Opinion on the re-evaluation of propyl gallate (E 310) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 4, 3642, 04.2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Scientific Opinion on the re-evaluation of 4- hexylresorcinol (E 586) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 4, 3643, 04.2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Scientific Opinion on the reconsideration of the ADI and a refined exposure assessment of β-apo-8′-carotenal (E 160e) : EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 12, Nr. 1, 3492, 01.2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Caffeine intake from all sources in adolescents and young adults in Austria. / Rudolph-König, Elisabeth; Färber, Andrea; König, Jürgen.
in: European Journal of Clinical Nutrition, Band 68, Nr. 7, 2014, S. 793-798.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Food colours of synthetic origin. / König, Jürgen.
Colour Additives for Foods and Beverages: Development, Safety and Applications (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition). Hrsg. / Mike Scotter. Woodhead Publishing Limited, 2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Buch/Sammelband
Impact of different training modalities on glycaemic control and blood lipids in patients with type 2 diabetes: a systematic review and network meta-analysis. / Schwingshackl, Lukas; Missbach, Benjamin; Dias, Sofia et al.
in: European Journal of Sport Science, 2014.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper › Begutachtung
Isolation of three new arylpyrrolidones from Justicia secunda VAHL. / Theiler, Barbara; Revoltella, Silvia; Zehl, Martin et al.
2014.Veröffentlichungen: Beitrag zu Konferenz › Sonstiger Konferenzbeitrag
Scientific Opinion on the re-evaluation of aspartame (E 951) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 12, 3496, 12.2013.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Scientific Opinion on safety evaluation of Ephedra species for use in food1 EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 11, 3467, 11.2013.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Scientific Opinion on the re-evaluation of boric acid (E 284) and sodium tetraborate (borax) (E 285) as food additives. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 10, 3407, 10.2013.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Scientific Opinion on the re-evaluation of riboflavin (E 101(i)) and riboflavin-5 '-phosphate sodium (E 101(ii)) as food additives. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 10, 3357, 10.2013.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Veröffentlichungen: Elektronische/multimediale Veröffentlichung › Fernsehsendung