Scientific Opinion on chromium(III) lactate tri-hydrate as a source of chromium added for nutritional purposes to foodstuff

Autor(en)
Jürgen König, Fernando Aguilar, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, David Michael Gott, Claude Lambre, Rudolf Antonius Woutersen, Alicja Mortensen, Dominique Parent-Massin, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Jean-Charles Leblanc
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Agence Française de Sécurité Sanitaire des Aliments, Bundesinstitut für Risikobewertung, INRA - Institut national de la recherche agronomique, Food Standards Agency (FSA), Ministère de la santé et des sports, Netherlands Organisation for Applied Scientific Research, Technical University of Denmark (DTU), Université de Bretagne Occidentale, University of Belgrade, Katholieke Universiteit Leuven
Journal
EFSA Journal
Band
10
Anzahl der Seiten
20
DOI
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2012.2881
Publikationsdatum
2012
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/scientific-opinion-on-chromiumiii-lactate-trihydrate-as-a-source-of-chromium-added-for-nutritional-purposes-to-foodstuff(567e0f01-7180-4d72-a2ab-2bbc9407ad04).html