Scientific Opinion on the re-evaluation of vegetable carbon (E 153) as a food additive

Autor(en)
Jürgen König, Fernando Aguilar, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, David Michael Gott, Claude Lambre, Jean-Charles Leblanc, Dominique Parent-Massin, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Rudolf Antonius Woutersen, Alicja Mortensen
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Agence Française de Sécurité Sanitaire des Aliments, Bundesinstitut für Risikobewertung, INRA - Institut national de la recherche agronomique, Food Standards Agency (FSA), Ministère de la santé et des sports, Université de Bretagne Occidentale, University of Belgrade, Katholieke Universiteit Leuven, Netherlands Organisation for Applied Scientific Research, Technical University of Denmark (DTU)
Journal
EFSA Journal
Band
10
Anzahl der Seiten
34
DOI
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2012.2592
Publikationsdatum
2012
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/scientific-opinion-on-the-reevaluation-of-vegetable-carbon-e-153-as-a-food-additive(7b26805c-c900-4c73-bca8-528023babee1).html