Effects of phytogenic feed additives on cellular oxidative stress and inflammatory reactions in intestinal porcine epithelial cells

Autor(en)
Theresa Kaschubek, Elisabeth Mayer, Sophia Rzesnik, Bertrand Grenier, Diana Bachinger, Carina Schieder, Juergen Koenig, Klaus Teichmann
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
BIOMIN Research Center, Biomin Holding GmbH
Journal
Journal of animal science
Band
96
Seiten
3657-3669
Anzahl der Seiten
13
ISSN
0021-8812
DOI
https://doi.org/10.1093/jas/sky263
Publikationsdatum
09-2018
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Food Science, Genetics, Animal Science and Zoology
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/effects-of-phytogenic-feed-additives-on-cellular-oxidative-stress-and-inflammatory-reactions-in-intestinal-porcine-epithelial-cells(9740cf75-b49c-40d0-a1de-755d4058d624).html