Development and Validation of a Multi-class UHPLC-MS/MS Method for Determination of Antibiotic Residues in Dairy Products
- Autor(en)
- Barbara Schwaiger, Jürgen König, Céline Lesueur
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Lebensmittelversuchsanstalt - LVA
- Journal
- Food Analytical Methods
- Band
- 11
- Seiten
- 1417–1434
- Anzahl der Seiten
- 18
- ISSN
- 1936-9751
- DOI
- https://doi.org/10.1007/s12161-017-1101-1
- Publikationsdatum
- 12-2017
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften, 104009 Lebensmittelchemie
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Applied Microbiology and Biotechnology, Analytical Chemistry, Safety, Risk, Reliability and Quality, Food Science, Safety Research
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/05ad3374-0239-4c25-beca-4f751dda8f9b