Development and Validation of a Multi-class UHPLC-MS/MS Method for Determination of Antibiotic Residues in Dairy Products

Autor(en)
Barbara Schwaiger, Jürgen König, Céline Lesueur
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Lebensmittelversuchsanstalt - LVA
Journal
Food Analytical Methods
Band
11
Seiten
1417–1434
Anzahl der Seiten
18
ISSN
1936-9751
DOI
https://doi.org/10.1007/s12161-017-1101-1
Publikationsdatum
12-2017
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften, 104009 Lebensmittelchemie
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Applied Microbiology and Biotechnology, Analytical Chemistry, Safety, Risk, Reliability and Quality, Food Science, Safety Research
Link zum Portal
https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/05ad3374-0239-4c25-beca-4f751dda8f9b