Recording of fluid, beverage and water intakes at the population level in Europe
- Autor(en)
- Joan Gandy, Laurent Le Bellego, Jürgen König, Ana Piekarz, Gabriel Tavoularis, David R. Tennant
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- University of Hertfordshire, British Dietetic Association (BDA), Danone S.A., Coca-Cola Services, CREDOC (Centre de Recherche pour l'Etude et l'Observation des Conditions de Vie), Food Chemical Risk Analysis
- Journal
- British Journal of Nutrition
- Band
- 116
- Seiten
- 677-682
- Anzahl der Seiten
- 6
- ISSN
- 0007-1145
- DOI
- https://doi.org/10.1017/S0007114516002336
- Publikationsdatum
- 06-2016
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous)
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/recording-of-fluid-beverage-and-water-intakes-at-the-population-level-in-europe(124d1800-3177-49a1-948f-3bd2be519f6c).html