Scientific Opinion on chromium(III) lactate tri-hydrate as a source of chromium added for nutritional purposes to foodstuff
- Autor(en)
- Jürgen König, Fernando Aguilar, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, David Michael Gott, Claude Lambre, Rudolf Antonius Woutersen, Alicja Mortensen, Dominique Parent-Massin, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Jean-Charles Leblanc
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Agence Française de Sécurité Sanitaire des Aliments, Bundesinstitut für Risikobewertung, INRA - Institut national de la recherche agronomique, Food Standards Agency (FSA), Ministère de la santé et des sports, Netherlands Organisation for Applied Scientific Research, Technical University of Denmark (DTU), Université de Bretagne Occidentale, University of Belgrade, Katholieke Universiteit Leuven
- Journal
- EFSA Journal
- Band
- 10
- Anzahl der Seiten
- 20
- DOI
- https://doi.org/10.2903/j.efsa.2012.2881
- Publikationsdatum
- 2012
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/scientific-opinion-on-chromiumiii-lactate-trihydrate-as-a-source-of-chromium-added-for-nutritional-purposes-to-foodstuff(567e0f01-7180-4d72-a2ab-2bbc9407ad04).html