Scientific Opinion on the re-evaluation of montan acid esters (E 912) as a food additive
- Autor(en)
- , Fernando Aguilar, Riccardo Crebelli, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, David Gott, Ursula Gundert-Remy, Jurgen Konig, ClauDe lambre, Jean-Charles Leblanc, Alicja Mortensen, Pasquale Mosesso, Agneta Oskarsson, Dominique Parent-Massin, Martin Rose, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Ine Waalkens-Berendsen, Rudolf Antonius Woutersen, Matthew Wright
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- European Food Safety Authority
- Journal
- EFSA Journal
- Band
- 11
- Anzahl der Seiten
- 21
- ISSN
- 1831-4732
- DOI
- https://doi.org/10.2903/j.efsa.2013.3236
- Publikationsdatum
- 06-2013
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften, 301211 Toxikologie
- Schlagwörter
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/628cc74b-4808-4b51-ad53-330f6c079cc8