Statement on the safety assessment of the exposure to butylated hydroxyanisole E 320 (BHA) by applying a new exposure assessment methodology
- Autor(en)
- Fernando Aguilar, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, David Michael Gott, Jürgen König, Claude Lambre, Jean-Charles Leblanc, Alicja Mortensen, Dominique Parent-Massin, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Rudolf Antonius Woutersen
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Agence Française de Sécurité Sanitaire des Aliments, Bundesinstitut für Risikobewertung, INRA - Institut national de la recherche agronomique, Food Standards Agency (FSA), Ministère de la santé et des sports, Technical University of Denmark (DTU), Université de Bretagne Occidentale, University of Belgrade, Katholieke Universiteit Leuven, Netherlands Organisation for Applied Scientific Research
- Journal
- EFSA Journal
- Band
- 10
- Anzahl der Seiten
- 16
- DOI
- https://doi.org/10.2903/j.efsa.2012.2759
- Publikationsdatum
- 2012
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 106013 Genetik, 303009 Ernährungswissenschaften
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/statement-on-the-safety-assessment-of-the-exposure-to-butylated-hydroxyanisole-e-320-bha-by-applying-a-new-exposure-assessment-methodology(68e96d4e-cb61-4850-89cd-9619b3e57332).html