Scientific Opinion on the re-evaluation of vegetable carbon (E 153) as a food additive
- Autor(en)
- Jürgen König, Fernando Aguilar, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, David Michael Gott, Claude Lambre, Jean-Charles Leblanc, Dominique Parent-Massin, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Rudolf Antonius Woutersen, Alicja Mortensen
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Agence Française de Sécurité Sanitaire des Aliments, Bundesinstitut für Risikobewertung, INRA - Institut national de la recherche agronomique, Food Standards Agency (FSA), Ministère de la santé et des sports, Université de Bretagne Occidentale, University of Belgrade, Katholieke Universiteit Leuven, Netherlands Organisation for Applied Scientific Research, Technical University of Denmark (DTU)
- Journal
- EFSA Journal
- Band
- 10
- Anzahl der Seiten
- 34
- DOI
- https://doi.org/10.2903/j.efsa.2012.2592
- Publikationsdatum
- 2012
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/scientific-opinion-on-the-reevaluation-of-vegetable-carbon-e-153-as-a-food-additive(7b26805c-c900-4c73-bca8-528023babee1).html