Scientific Opinion on the re-evaluation of Patent Blue V (E 131) as a food additive
- Autor(en)
- , Fernando Aguilar, Riccardo Crebelli, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, John Gilbert, David Gott, Ursula Gundert-Remy, Juergen Koenig, Claude lambre, Jean-Charles Leblanc, Alicja Mortensen, Pasquale Mosesso, Dominique Parent-Massin, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Ine Waalkens-Berendsen, Rudolf Antonius Woutersen, Matthew Wright
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- European Food Safety Authority
- Journal
- EFSA Journal
- Band
- 11
- Anzahl der Seiten
- 35
- ISSN
- 1831-4732
- DOI
- https://doi.org/10.2903/j.efsa.2013.2818
- Publikationsdatum
- 03-2013
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften, 301211 Toxikologie
- Schlagwörter
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/7d215e05-babb-4b57-8dd3-35733aa666cd