Scientific Opinion on the re-evaluation of butylated hydroxyanisole - BHA (E 320) as a food additive
- Autor(en)
- , F. Aguilar, R. Crebelli, B. Dusemund, P. Galtier, J. Gilbert, D. M. Gott, U. Gundert-Remi, J. Koenig, C. Lambre, J. -C. Leblanc, A. Mortensen, P. Mossesso, D. Parent-Massin, I. M. C. M. Rietjens, I. Stankovic, P. Tobback, I. Waalkens-Berendsen, R. A. Woutersen, M. Wright
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- European Food Safety Authority
- Journal
- EFSA Journal
- Band
- 9
- Anzahl der Seiten
- 49
- DOI
- https://doi.org/10.2903/j.efsa.2011.2392
- Publikationsdatum
- 10-2011
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 106013 Genetik, 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/scientific-opinion-on-the-reevaluation-of-butylated-hydroxyanisole--bha-e-320-as-a-food-additive(80e35661-0f78-4661-8626-8293e39b992f).html