The role of hazard- and risk-based approaches in ensuring food safety

Autor(en)
Susan M. Barlow, Alan R. Boobis, Jim Bridges, Andrew Cockburn, Wolfgang Dekant, Paul Hepburn, Geert F. Houben, Jürgen König, Maarten J. Nauta, Jeroen Schuermans, Diána Bánáti
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Imperial College London, University of Surrey, Julius-Maximilians-Universität Würzburg, Unilever UK, Technical University of Denmark (DTU), International Life Sciences Institute of Europe, Newcastle University, Netherlands Organisation for Applied Scientific Research, Unknown External Organisation Unbekannt/undefiniert
Journal
Trends in Food Science & Technology
Band
46
Seiten
176-188
Anzahl der Seiten
13
ISSN
0924-2244
DOI
https://doi.org/10.1016/j.tifs.2015.10.007
Publikationsdatum
12-2015
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
107007 Risikoforschung, 303009 Ernährungswissenschaften, 301211 Toxikologie
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Food Science, Biotechnology
Sustainable Development Goals
SDG 2 – Kein Hunger
Link zum Portal
https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/aea3cb7e-fa01-47c2-8595-0e2edbb4cc59