The role of hazard- and risk-based approaches in ensuring food safety
- Autor(en)
- Susan M. Barlow, Alan R. Boobis, Jim Bridges, Andrew Cockburn, Wolfgang Dekant, Paul Hepburn, Geert F. Houben, Jürgen König, Maarten J. Nauta, Jeroen Schuermans, Diána Bánáti
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Imperial College London, University of Surrey, Julius-Maximilians-Universität Würzburg, Unilever UK, Technical University of Denmark (DTU), International Life Sciences Institute of Europe, Newcastle University, Netherlands Organisation for Applied Scientific Research, Unknown External Organisation Unbekannt/undefiniert
- Journal
- Trends in Food Science & Technology
- Band
- 46
- Seiten
- 176-188
- Anzahl der Seiten
- 13
- ISSN
- 0924-2244
- DOI
- https://doi.org/10.1016/j.tifs.2015.10.007
- Publikationsdatum
- 12-2015
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 107007 Risikoforschung, 303009 Ernährungswissenschaften, 301211 Toxikologie
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Food Science, Biotechnology
- Sustainable Development Goals
- SDG 2 – Kein Hunger
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/aea3cb7e-fa01-47c2-8595-0e2edbb4cc59