Scientific Opinion on the use of oregano and lemon balm extracts as a food additive

Autor(en)
, F. Aguilar, U. R. Charrondiere, B. Dusemund, P. Galtier, J. Gilbert, D. M. Gott, S. Grilli, R. Guertler, J. Koenig, C. Lambre, J. -C. Larsen, J. -C. Leblanc, A. Mortensen, D. Parent-Massin, I. Pratt, I. M. C. M. Rietjens, I. Stankovic, P. Tobback, T. Verguieva, R. A. Woutersen
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
European Food Safety Authority
Journal
EFSA Journal
Band
8
Anzahl der Seiten
19
ISSN
1831-4732
DOI
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2010.1514
Publikationsdatum
02-2010
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
Link zum Portal
https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/ba3f8624-5f60-4564-ad06-255529eb7a05