Scientific Opinion on the safety of advantame for the proposed uses as a food additive
- Autor(en)
- , Fernando Aguilar, Riccardo Crebelli, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, David Gott, Ursula Gundert-Remy, Juergen Koenig, Claude lambre, Jean-Charles Leblanc, Pasquale Mosesso, Alicja Mortensen, Agneta Oskarsson, Dominique Parent-Massin, Martin Rose, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Ine Waalkens-Berendsen, Ruud Woutersen, Matthew Wright
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- European Food Safety Authority
- Journal
- EFSA Journal
- Band
- 11
- Anzahl der Seiten
- 68
- ISSN
- 1831-4732
- DOI
- https://doi.org/10.2903/j.efsa.2013.3301
- Publikationsdatum
- 07-2013
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- Sustainable Development Goals
- SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/eba6e974-ed10-4425-aaa0-ff9a0a9cb759