Potassium molybdate as a source of molybdenum added for nutritional purposes to food supplements
- Autor(en)
- Jürgen König, Rainer Gürtler, Dominique Parent-Massin, Ivonne Magdalena Rietjens, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Tatjana Verguieva, Rudolf Antonius Woutersen, Fernando Aguilar, Ute Ruth Charrondiere, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, John Gilbert, David Michael Gott, Sandro Grilli, Claude Lambre, John Christian Larsen, Jean-Charles Leblanc, Alicja Mortensen, Iona Pratt
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Bundesinstitut für Risikobewertung, Université de Bretagne Occidentale, Wageningen University and Research Centre, University of Belgrade, Katholieke Universiteit Leuven, Alternative for Bulgarian Revival, Netherlands Organisation for Applied Scientific Research, Agence Française de Sécurité Sanitaire des Aliments, Ernährungs- und Landwirtschaftsorganisation der Vereinten Nationen, INRA - Institut national de la recherche agronomique, Universität für Bodenkultur Wien, Food Standards Agency (FSA), Università di Bologna, Ministère de la santé et des sports, Technical University of Denmark (DTU), Food Safety Authority of Ireland (FSAI)
- Journal
- EFSA Journal
- Band
- 7
- Publikationsdatum
- 2009
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 106013 Genetik, 303009 Ernährungswissenschaften
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/potassium-molybdate-as-a-source-of-molybdenum-added-for-nutritional-purposes-to-food-supplements(f449f58f-5eee-4dd2-9189-37c14aeabdf8).html