Free Radical Scavenging Activity of Carbonyl-Amine Adducts Formed in Soybean Oil Fortified with Phosphatidylethanolamine
- Autor(en)
- Jana Goritschnig, Klaudia Tadus, Juergen Koenig, Marc Pignitter
- Organisation(en)
- Institut für Physiologische Chemie, Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Universität Wien
- Journal
- Molecules
- Band
- 25
- Anzahl der Seiten
- 16
- ISSN
- 1420-3049
- DOI
- https://doi.org/10.3390/molecules25020373
- Publikationsdatum
- 01-2020
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 104015 Organische Chemie, 106002 Biochemie
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Drug Discovery, Analytical Chemistry, Chemistry (miscellaneous), Molecular Medicine, Physical and Theoretical Chemistry, Pharmaceutical Science, Organic Chemistry
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/f7f235f0-a65b-4715-8d75-cb5ce44744fc