Opinion on a request from the European Commission related to the 2nd ERF carcinogenicity study on aspartame. / König, Jürgen; Pratt, Iona; Parent-Massin, Dominique et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 4, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Orotic acid salts as sources of orotic acid and various minerals added for nutritional purposes to food supplements. / König, Jürgen; Gott, David Michael; Grilli, Sandro et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 7, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Potassium molybdate as a source of molybdenum added for nutritional purposes to food supplements. / König, Jürgen; Gürtler, Rainer; Parent-Massin, Dominique et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 6, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Safety of magnesium taurinate added for nutritional purposes as a source of magnesium in food supplements and bioavailability of magnesium from this source, based on the supporting dossier [1]. / König, Jürgen; Gott, David Michael; Gilbert, John et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 6, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of Allura Red AC (E 129) as a food additive. / König, Jürgen; Gott, David Michael; Gilbert, John et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 11, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of Azorubine/Carmoisine (E 122) as a food additive. / König, Jürgen; Gott, David Michael; Gilbert, John et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 11, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of Ponceau 4R (E 124) as a food additive. / König, Jürgen; Gott, David Michael; Grilli, Sandro et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 11, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of Quinoline Yellow (E 104) as a food additive. / König, Jürgen; Gott, David Michael; Gilbert, John et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 11, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of Sunset Yellow FCF (E 110) as a food additive. / König, Jürgen; Gott, David Michael; Grilli, Sandro et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 11, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation Tartrazine (E 102). / König, Jürgen; Gott, David Michael; Grilli, Sandro et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 11, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the use of natamycin (E 235) as a food additive. / König, Jürgen; Gott, David Michael; Grilli, Sandro et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 12, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Selenious acid as a source of selenium added for nutritional purposes to food supplements. / König, Jürgen; Pratt, Iona; Rietjens, Ivonne Magdalena et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 4, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Se-methyl-L-selenocysteine added as a source of selenium for nutritional purposes to food supplements. / König, Jürgen; Pratt, Iona; Parent-Massin, Dominique et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 5, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Statement on the evaluation of the new information provided on the food additive ethyl lauroyl arginate [1]. / König, Jürgen; Gott, David Michael; Gilbert, John et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 10, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
The use of taurine and D-glucurono-gamma-lactone as constituents of the so-called “energy” drinks. / König, Jürgen; Woutersen, Rudolf Antonius; Verguieva, Tatjana et al.
in: EFSA Journal, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Updated opinion on a request from the European Commission related to the 2nd ERF carcinogenicity study on aspartame, taking into consideration study data submitted by the Ramazzini Foundation in February 2009. / König, Jürgen; Pratt, Iona; Rietjens, Ivonne Magdalena et al.
in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 4, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Beeinflusst Ernährung Vererbung: Epigenetik. / König, Jürgen.
in: Nutrition News, Band 2008, Nr. 1, 2008, S. 8-9.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
"Rot, Gelb, Grün und der Speck ist weg" - Mit der Ampel gegen das Übergewicht? / König, Jürgen.
in: Ernährung, Band 33, 2008, S. 73-75.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Technological issues associated with iodine fortification of foods. / Winger, Ray; König, Jürgen; House, Don A.
in: Trends in Food Science & Technology, Band 19, 2008, S. 94-101.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed