Submission for Draft Nutrient Reference Values for Australia and New Zealand including Recommended Dietary Intakes. Institute of Food, Nutrition, and Human Health, Massey University. / König, Jürgen; Ashfield-Watt, Pauline; Birkbeck, John et al.
Unknown publisher. 2005.Veröffentlichungen: Sonstige Veröffentlichung › Sonstiges
Technological Issues with Iodine Fortification of Foods. Final report for the New Zealand Food Safety Authority. / Winger, Ray; König, Jürgen; Lee, Sung Jee et al.
Unknown publisher. 2005.Veröffentlichungen: Sonstige Veröffentlichung › Sonstiges
Austrian Nutrition Report. / Elmadfa, Ibrahim; Freisling, Heinz; König, Jürgen.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 48, Nr. suppl1, 2004, S. 1-22.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Calcium, iron, zinc, copper, manganese and selenium concentrations in typical hospital diets. / Koenig, Juergen S.; Schauder, Peter; Elmadfa, Ibrahim.
in: Forum of nutrition, Band 56, 2003, S. 56-59.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Micronutrient deficiencies. Hohenheim Consensus Conference. / Biesalski, Hans Konrad; Brummer, Robert J M; König, Jürgen et al.
in: European Journal of Nutrition, Band 42, Nr. 6, 2003, S. 353-363.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Modern aspects of nutrition : present knowledge and future perspectives : proceedings of the 17th International Congress of Nutrition, August 27 - 31, 2001, Vienna, Austria. / Elmadfa, Ibrahim (Herausgeber*in); Anklam, Elke; König, Jürgen.
Basel [u.a.] : Karger Verlag, 2003. 434 S. (Forum of Nutrition).Veröffentlichungen: Buch › Konferenz-/Tagungsband
Österreichischer Ernährungsbericht 2003. / Elmadfa, Ibrahim; Freisling, Heinz; König, Jürgen et al.
Unknown publisher, 2003.Veröffentlichungen: Buch
Österreichischer Ernährungsbericht 2003. Bundesministerium für Soziale Sicherheit und Generationen. / Elmadfa, Ibrahim; Freisling, Heinz; König, Jürgen.
Unknown publisher. 2003.Veröffentlichungen: Sonstige Veröffentlichung › Sonstiges
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Calcium, Iron, Zinc, Copper, Manganese and Selenium Concentrations in Typical Hospitals Diets. / König, Jürgen; Stojanovic, Marija; Elmadfa, Ibrahim.
in: Forum of Nutrition, Band 56, 2002.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Definition von Risikogruppen - die Situation in Österreich. / König, Jürgen; Elmadfa, Ibrahim.
Nährstoffanreicherung von Lebensmitteln: [enthält die Referate und Poster der 10. Dreiländertagung der Österreichischen Gesellschaft für Ernährung, der Deutschen Gesellschaft für Ernährung und der Schweizerischen Gesellschaft für Ernährungsforschung, 9. - 10. November 2000 in Wien]. Hrsg. / Ibrahim Elmadfa. Stuttgart : Wissenschaftliche Verlags-Gesellschaft, 2002. (Wissenschaftliche Schriftenreihe der Ernährungsgesellschaften Deutschland, Österreich, Schweiz).Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Fragen zu Krebs und Ernährung. Österreichische Krebshilfe. / Elmadfa, Ibrahim; Miksche, Markus; Brantner, Bettina et al.
Unknown publisher, 2002.Veröffentlichungen: Buch
Hohenheim consensus workshop: copper. / Schuemann, Klaus; Classen, Hans G.; Dieter, Hans H. et al.
in: European Journal of Clinical Nutrition, Band 56, Nr. 6, 2002, S. 469-483.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Modeling Consumer Dietary Choice Behaviour in Austria: Perception about Dietary Guidelines. / König, Jürgen; Elmadfa, Ibrahim; Onyeji, Chibo.
in: Food Policy, 2002.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Nährstoffanreicherung von Lebensmitteln. / Elmadfa, Ibrahim (Herausgeber*in); König, Jürgen (Herausgeber*in).
Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mbH, 2002.Veröffentlichungen: Buch › Sammelband
Operationalisation of Food Consumption Surveys in Europe: Recommendations from the EFCOSUM (European Food Consumption Survey Methods) Ptoject. / De Henauw, Stephan; Brants, Henny A M; Becker, Wulf et al.
in: European Journal of Clinical Nutrition, Band 56, Nr. Suppl 2, 2002, S. 75-88.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
100 Antworten auf Ihre Fragen zum Thema Krebs und Ernährung. / Elmadfa, Ibrahim; Borota-Buranich, Petra; Genser, Dieter et al.
Wien : Wiener Krebshilfe-Krebsgesellschaft. 2002.Veröffentlichungen: Sonstige Veröffentlichung › Broschüre
Decreased mitochondrial oxygen consumption and antioxidant enzyme activities in skeletal muscle of dystrophic mice after low-intensity exercise. / Somoza, Veronika; König, Jürgen; Hoeger, Harald et al.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 45, 2001, S. 58-66.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Jodaufnahme und Jodstatus von älteren Menschen in Pensionistenheimen. / Elmadfa, Ibrahim; König, Jürgen.
in: Ernährung, Band 24, 2000, S. 205-210.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Plasma copper concentration as marker of copper intake from food. / König, Jürgen; Elmadfa, Ibrahim.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 24, 2000, S. 129-134.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed