Bestimmung der Coffeingehalte verschiedener Lebensmittel am österreichischen Markt. / Rudolph, E.; Färbinger, A.; König, J.
in: Ernährung, Band 36, Nr. 11, 01.12.2012, S. 460-467.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Determination of the caffeine contents of various food items within the Austrian market and validation of a caffeine assessment tool (CAT). / Rudolph, E.; Färbinger, A.; König, J.
in: Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Band 29, Nr. 12, 01.12.2012, S. 1849-1860.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Statement on the safety of beta-carotene use in heavy smokers EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 12, 2953, 12.2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on ChromoPrecise r cellular bound chromium yeast added for nutritional purposes as a source of chromium in food supplements and the bioavailability of chromium from this source. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 11, 2951, 11.2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of mixed carotenes (E 160a (i)) and beta-carotene (E 160a (ii)) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 3, 2593, 03.2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Food additives and nutrient sources added to food: developments since the creation of EFSA. / Dusemund, Birgit; Gilbert, John; Gott, David Michael et al.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 10:s1006, 2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Guidance for submission for food additive evaluations. / Aguilar, Fernando; Dusemund, Birgit; Galtier, Pierre et al.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 7, 2012, S. 2760-2820.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on chromium(III) lactate tri-hydrate as a source of chromium added for nutritional purposes to foodstuff. / König, Jürgen; Aguilar, Fernando; Dusemund, Birgit et al.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 10, 2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the exposure assessment of sucrose esters of fatty acids (E 473) from its use as food additive. / König, Jürgen; Aguilar, Fernando; Dusemund, Birgit et al.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 5, 2012, S. 2658-2669.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of β-apo-8’-carotenal (E 160e) as a food additiv. / König, Jürgen; Aguilar, Fernando; Dusemund, Birgit et al.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 3, 2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of carnauba wax (E 903) as a food additive. / König, Jürgen; Aguilar, Fernando; Dusemund, Birgit et al.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 10, 2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of vegetable carbon (E 153) as a food additive. / König, Jürgen; Aguilar, Fernando; Dusemund, Birgit et al.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 4, 2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the safety of stigmasterol-rich plant sterols as food additive. / König, Jürgen; Aguilar, Fernando; Dusemund, Birgit et al.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 5, 2012, S. 2659-2698.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Statement on the safety assessment of the exposure to butylated hydroxyanisole E 320 (BHA) by applying a new exposure assessment methodology. / Aguilar, Fernando; Dusemund, Birgit; Galtier, Pierre et al.
in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 7, 2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Sucrose-replacement by rebaudioside A in a model beverage. / Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in); Ipsen, Annika; König, Jürgen.
5th European Conference on Sensory and Consumer Research; A Sense of Inspiration: Conference Abstracts. Elsevier, 2012.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Bericht & Report : Zucker und Ersatzstoffe. / König, Jürgen; Gruber, K.
in: Journal für Ernährungsmedizin, Band 13, Nr. 4, 01.12.2011, S. 16-19.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Ernährungskompetenz junger Männer - ein Konsensuspapier des forum. Ernährung heute. / Gruber, M.; Borota-Buranich, P.; Altgeld, T. et al.
in: Ernährung, Band 35, Nr. 12, 01.12.2011, S. 526-552.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of butylated hydroxyanisole - BHA (E 320) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 9, Nr. 10, 2392, 10.2011.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of lutein preparations other than lutein with high concentrations of total saponified carotenoids at levels of at least 80% EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 9, Nr. 5, 2144, 05.2011.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the safety of Glycerol Esters of Tall Oil Rosin for the proposed uses as a food additive EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 9, Nr. 5, 2141, 05.2011.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed