Scientific Opinion on the safety of polyvinyl alcohol-polyethylene glycolgraft-co-polymer as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 8, 3303, 08.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Changes in sensory quality characteristics of coffee during storage. / Kreuml, Michaela; Majchrzak, Dorota; Ploederl, Bettina et al.

in: Food Science & Nutrition, Band 1, Nr. 4, 14.07.2013, S. 267-272.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the evaluation of the safety in use of Yohimbe (Pausinystalia yohimbe (K. Schum.) Pierre ex Beille). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 7, 3302, 07.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the safety of advantame for the proposed uses as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 7, 3301, 07.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the re-evaluation of montan acid esters (E 912) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 6, 3236, 06.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Statement on Allura Red AC and other sulphonated mono azo dyes authorised as food and feed additives. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 6, 3234, 06.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the re-evaluation of sodium stearoyl-2-lactylate (E 481) and calcium stearoyl-2-lactylate (E 482) as food additives. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 5, 3144, 05.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the re-evaluation of anthocyanins (E 163) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 4, 3145, 04.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the re-evaluation of microcrystalline wax (E 905) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 4, 3146, 04.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the re-evaluation of Patent Blue V (E 131) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 3, 2818, 03.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Statement on a refined dietary exposure assessment of erythritol (E 968) taking into account additional data provided. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 3, 3121, 03.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Statement on the safety of iodized ethyl esters of poppy seed oil as a source of iodine added for nutritional purposes to foodstuffs. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 3, 3120, 03.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific opinion on the safety assessment of medium viscosity white mineral oils with a kinematic viscosity between 8.5 - 11 mm(2)/s at 100 degrees C for the proposed uses as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 11, Nr. 1, 3073, 01.2013.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Bestimmung der Coffeingehalte verschiedener Lebensmittel am österreichischen Markt. / Rudolph, E.; Färbinger, A.; König, J.

in: Ernährung, Band 36, Nr. 11, 01.12.2012, S. 460-467.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Statement on the safety of beta-carotene use in heavy smokers EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 12, 2953, 12.2012.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the re-evaluation of mixed carotenes (E 160a (i)) and beta-carotene (E 160a (ii)) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 3, 2593, 03.2012.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Food additives and nutrient sources added to food: developments since the creation of EFSA. / Dusemund, Birgit; Gilbert, John; Gott, David Michael et al.

in: EFSA Journal, Band 10, Nr. 10:s1006, 2012.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung