Gamma-tocopherol - An underestimated vitamin? / Wagner, Karl Heinz; Kamal-Eldin, Afaf; Elmadfa, Ibrahim.
in: Annals of Nutrition and Metabolism, Band 48, Nr. 3, 2004, S. 169-188.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Effects of α-, γ-, and δ-Tocopherols on the Autoxidation of Purified Rapeseed Oil Triacylglycerols in a System Containing Low Oxygen. / Isnardy, Bettina; Wagner, Karl Heinz; Elmadfa, Ibrahim.
in: Journal of Agricultural and Food Chemistry, Band 51, Nr. 26, 17.12.2003, S. 7775-7780.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Acute impact of submaximal resistance exercise on immunological and hormonal parameters in young men. / Ramel, Alfons; Wagner, Karl Heinz; Elmadfa, Ibrahim.
in: Journal of Sports Sciences, Band 21, Nr. 12, 12.2003, S. 1001-1008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Non-nutritive bioactive food constituents of plants : Tocopherols (vitamin E). / Elmadfa, Ibrahim; Wagner, Karl Heinz.
in: International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Band 73, Nr. 2, 03.2003, S. 89-94.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Ascorbyl palmitate and its synergism to tocopherols. / Wagner, Karl Heinz; Feigl, Patrick; Elmadfa, Ibrahim.
in: Forum of nutrition, Band 56, 2003, S. 347-348.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Biological relevance of terpenoids : Overview focusing on mono-, di- and tetraterpenes. / Wagner, Karl Heinz; Elmadfa, Ibrahim.
in: Annals of Nutrition and Metabolism, Band 47, Nr. 3-4, 2003, S. 95-106.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Effects of seed damage on the oxidative stability of poppy seed oil. / Wagner, Karl Heinz; Isnardy, Bettina; Elmadfa, Ibrahim.
in: European Journal of Lipid Science and Technology, Band 105, Nr. 5, 2003, S. 219-224.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Finding optimal photosensitisers for the decontamination of foods by the photodynamic effect. / Kreitner, Michaela; Wagner, Karl Heinz; Alth, Gerhart et al.
in: Forum of nutrition, Band 56, 2003, S. 367-369.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Lipid and fat soluble vitamins status of seniors in Austria: Institutionalized versus free living elderly. / Wagner, Karl-Heinz; Schuh, Wolfgang; Majchrzak, Dorota et al.
9th European Nutrition Conference: Rome, Italy, 01.-04.10.2003. Unknown publisher, 2003.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Oxidative stress and antioxidant status of athletes and untrained persons. / Reichhart, Markus; Wagner, Karl Heinz; König, Daniel et al.
in: Forum of nutrition, Band 56, 2003, S. 303-304.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Vitamin E, on the biopotency of gamma-tocopherol. / Elmadfa, I.; Wagner, K. H.
in: Forum of nutrition, Band 56, 2003, S. 41-42.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Antioxidative potential of melanoidins isolated from a roasted glucose-glycine model. / Wagner, K. H.; Derkits, S.; Herr, M. et al.
in: Food Chemistry, Band 78, Nr. 3, 2002, S. 375-382.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Effects of high dose beta-carotene incubation within an ex vivo system. / Rust, Petra; Buchegger, Michael; Hermann, A et al.
93rd AOCS Annual Meeting, Montreal, Canada, 5.-8.5.2002. Unknown publisher, 2002.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Fragen zu Krebs und Ernährung. Österreichische Krebshilfe. / Elmadfa, Ibrahim; Miksche, Markus; Brantner, Bettina et al.
Unknown publisher, 2002.Veröffentlichungen: Buch
Human Data on the Effect of Supplements with Isolated Beta-Carotene. / Elmadfa, Ibrahim; Rust, Petra; Pinter, Marika et al.
2002.Veröffentlichungen: Beitrag zu Konferenz › Paper
Novel effects of diets enriched with corn oil or with an olive oil/sunflower oil mixture on vitamin K metabolism and vitamin K-dependent proteins in young men. / Schurgers, Leon J.; Shearer, Martin J.; Soute, Berry A.M. et al.
in: Journal of Lipid Research, Band 43, Nr. 6, 2002, S. 878-884.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
100 Antworten auf Ihre Fragen zum Thema Krebs und Ernährung. / Elmadfa, Ibrahim; Borota-Buranich, Petra; Genser, Dieter et al.
Wien : Wiener Krebshilfe-Krebsgesellschaft. 2002.Veröffentlichungen: Sonstige Veröffentlichung › Broschüre
Haematoporphyrin- and sodium chlorophyllin-induced phototoxicity towards bacteria and yeasts - A new approach for safe foods. / Kreitner, M.; Wagner, K. H.; Alth, G. et al.
in: Food Control, Band 12, Nr. 8, 12.2001, S. 529-533.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Antioxidative potential of tocotrienols and tocopherols in coconut fat at different oxidation temperatures. / Wagner, Karl Heinz; Wotruba, Florian; Elmadfa, Ibrahim.
in: European Journal of Lipid Science and Technology, Band 103, Nr. 11, 11.2001, S. 746-751.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Antioxidative power of plant oils in humans : The influence of α- and γ-tocopherol. / Tomasch, R.; Wagner, K. H.; Elmadfa, I.
in: Annals of Nutrition and Metabolism, Band 45, Nr. 3, 2001, S. 110-115.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed