Optimierung der Komponenten - Verbesserung der ernährungsphysiologischen Qualität von Fertiggerichten. / Wagner, Karl-Heinz; Kanzler, Sonja.
in: Lebensmitteltechnik, Band 9, 2009, S. 45-47.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Österreichischer Ernährungsbericht 2008. / Elmadfa, Ibrahim; Freisling, Heinz; Nowak, Verena et al.
Unknown publisher, 2009.Veröffentlichungen: Buch
The fatty acid composition and nutrient and salt content of European ready meals. / Wagner, Karl-Heinz; Kanzler, Sonja.
3rd International EuroFIR Congress, European Food Composition Data for Better Diet, Nutrition and Food Quality. Hrsg. / N.N. Unknown publisher, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Vitamin Status in Elderly People of Eastern Austria with consideration of the use of multivitamin supplements. / Fabian, Elisabeth (Korresp. Autor*in); Wagner, Karl-Heinz; Elmadfa, Ibrahim.
Book of Abstracts of the 9th International Conference on Vitamin, Nutrition and Diagnostics. Unknown publisher, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
No acute and persistent. DNA damage after an Ironman triathlon (Cancer Epidemiology Biomarkers and Prevention (2008) 17, (1913-1919)). / Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver; Ehrlich, Veronika et al.
in: Cancer Epidemiology Biomarkers and Prevention, Band 17, Nr. 12, 12.2008, S. 3628.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Entscheidungsbesprechung › Peer Reviewed
1H NMR spectroscopy as tool to follow changes in the fatty acids of n-3 PUFA-rich fish oils. / Tyl, Catrin; Brecker, Lothar; Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in).
in: European Journal of Lipid Science and Technology, Band 110, Nr. 2, 02.2008, S. 141-148.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
An Update in Research on Gamma-Tocopherol. / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in).
in: Current Topics in Nutraceutical Research : an international scientific journal for decision makers in nutraceutical industry, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Antioxidative and Antimutagenic Effects of Bile Pigments - Novel in vitro and in vivo Data. / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Bulmer, Andrew.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 52, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Bestimmung der Nährstoffzusammensetzung und Trans-Fettsäuregehalte von 20 österreichischen Fertiggerichen. / Wagner, Karl-Heinz; Kanzler, Sonja.
Unknown publisher. 2008.Veröffentlichungen: Sonstige Veröffentlichung › Sonstiges
Beurteilung der ernährungsphysiologischen Qualität von europäischen Fertiggerichten. / Kanzler, Sonja; Wagner, Karl-Heinz.
Tagungsband: Österreichische Lebensmittelchemikertage 2008. Unknown publisher, 2008. S. 193-197.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Biochemische, physiologische und molekularbiologische Stressreaktionen nach einem Ironman-Triathlon. / Neubauer, Oliver (Korresp. Autor*in); Reichhold, Stefanie; Wagner, Karl-Heinz.
in: Ernährung aktuell, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Comprehensive studies on the trans fatty acid content of Austrian foods: Convenience products, fast food and fats. / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Kanzler, Sonja; Plasser, Elisabeth et al.
in: Food Chemistry, Band 108, Nr. 3, 2008, S. 1054-1060.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Die Nährstoffzusammensetzung von europäischen Fertiggerichten auf dem Prüfstand. / Wagner, Karl-Heinz; Kanzler, Sonja.
in: Ernährung aktuell, Nr. 4, 2008, S. 5-7.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
DNA responses after an Ironman Triathlon. / Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver; Ehrlich, Veronika et al.
Book of Abstract - Oxidative Stress in Diseases. Hrsg. / Siegfried Knasmüller. Bratislava : Unknown publisher, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Effects of an Ironman Triathlon on DNA Stability. / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 52, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Effects of an Ironman triathlon on oxidative DNA damage. / Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver; Hoelzl, Christine et al.
in: Free Radical Biology & Medicine, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Effects of an Ironman Triathlon on the DNA as detected by the SCGE and CBMN Cyt assay. / Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver; Wagner, Karl-Heinz.
Book of Abstracts of the 13th Congress of the European College of Sport Science, 9-12 July 2008 Estoril, Portugal. Hrsg. / J. Cabri; F. Alves; D. Araujo; J. Barreiros; J. Diniz; A. Veloso. Unknown publisher, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Effects of an Ironman Triathlon on the DNA as detected by the SCGE and CBMN Cyt assay. / Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver; Wagner, Karl-Heinz.
in: Free Radical Research, Band 42, Nr. Suppl.1, 2008, S. 112-112.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper
Enhanced Antioxidant Capacity after an Ironman Triathlon. / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Neubauer, Oliver; Kern, Norbert et al.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 52, 2008, S. 130.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Evaluating the Nutritional Composition of Different European Ready-to-Eat Meals. / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Kanzler, Sonja.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 52, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed