Effects of a high dose ß-carotene supplementation within an ex vivo system. / Rust, Petra; Hermann, A; Wagner, Karl-Heinz et al.
17th International Congress of Nutrition: "Modern Aspects of Nutrition: Present Knowledge and Future Perspectives", 27.-31.08.2001, Vienna. Unknown publisher, 2001.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Exercise and oxidative stress : Significance of antioxidants with reference to inflammatory, muscular, and systemic stress. / König, D.; Wagner, K. H.; Elmadfa, I. et al.
in: Exercise Immunology Review, Band 7, 2001, S. 108-133.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Fat-soluble vitamins in the maternal diet, influence of cod liver oil supplementation and impact of the maternal diet on human milk composition. / Olafsdottir, Anna S.; Wagner, Karl Heinz; Thorsdottir, Inga et al.
in: Annals of Nutrition and Metabolism, Band 45, Nr. 6, 2001, S. 265-272.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Impact of diets containing corn oil or olive/sunflower oil mixture on the human plasma and lipoprotein lipid metabolism. / Wagner, K. H.; Tomasch, R.; Elmadfa, I.
in: European Journal of Nutrition, Band 40, Nr. 4, 2001, S. 161-167.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Statistische Mitteilungen zur Gesundheit in Wien 2001/2002. Einfluss von Ernährung und Training auf Leistungsparameter bei alten Menschen. / Elmadfa, Ibrahim; Wagner, Karl-Heinz; Rust, Petra.
Unknown publisher, 2001.Veröffentlichungen: Buch
Content of trans fatty acids in margarines, plant oils, fried products and chocolate spreads in Austria. / Wagner, Karl Heinz; Auer, Eva; Elmadfa, Ibrahim.
in: European Food Research and Technology, Band 210, Nr. 4, 2000, S. 237-241.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Determination of Vitamin K in Milk and Infant Formulas by Liquid Chromatography : Collaborative Study. / Indyk, Harvey E.; Woollard, David C.; Barber, Millie et al.
in: Journal of AOAC International, Band 83, Nr. 1, 2000, S. 121-130.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Effects of tocopherols and their mixtures on the oxidative stability of olive oil and linseed oil under heating. / Wagner, Karl Heinz; Elmadfa, Ibrahim.
in: European Journal of Lipid Science and Technology, Band 102, Nr. 10, 2000, S. 624-629.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Vitamine E. / Bramley, P.M.; Elmadfa, Ibrahim; Kafatos, Anthony et al.
in: Journal of the Science of Food and Agriculture, Band 80, Nr. 7, 2000, S. 913-938.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Das antioxidative potential verschiedener kombinationen von radikalfängern in pflanzenölen. / Wagner, Mag Karl Heinz; Elmadfa, L.
in: Zeitschrift fur Ernahrungswissenschaft, Band 37, Nr. 1, 1998, S. 82.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Evaluierung der antioxidativen Wirkung des natürli-chen y-Tocopherol (GT) am Menschen. / Tomasch, Richard; Wagner, K. H.; Elmadfa, I.
in: Zeitschrift fur Ernahrungswissenschaft, Band 37, Nr. 1, 1998, S. 82.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed