Biochemische, physiologische und molekularbiologische Stressreaktionen nach einem Ironman-Triathlon. / Neubauer, Oliver (Korresp. Autor*in); Reichhold, Stefanie; Wagner, Karl-Heinz.
in: Ernährung aktuell, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Comprehensive studies on the trans fatty acid content of Austrian foods: Convenience products, fast food and fats. / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Kanzler, Sonja; Plasser, Elisabeth et al.
in: Food Chemistry, Band 108, Nr. 3, 2008, S. 1054-1060.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Die Nährstoffzusammensetzung von europäischen Fertiggerichten auf dem Prüfstand. / Wagner, Karl-Heinz; Kanzler, Sonja.
in: Ernährung aktuell, Nr. 4, 2008, S. 5-7.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
DNA responses after an Ironman Triathlon. / Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver; Ehrlich, Veronika et al.
Book of Abstract - Oxidative Stress in Diseases. Hrsg. / Siegfried Knasmüller. Bratislava : Unknown publisher, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Effects of an Ironman Triathlon on DNA Stability. / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 52, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Effects of an Ironman triathlon on oxidative DNA damage. / Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver; Hoelzl, Christine et al.
in: Free Radical Biology & Medicine, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Effects of an Ironman Triathlon on the DNA as detected by the SCGE and CBMN Cyt assay. / Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver; Wagner, Karl-Heinz.
Book of Abstracts of the 13th Congress of the European College of Sport Science, 9-12 July 2008 Estoril, Portugal. Hrsg. / J. Cabri; F. Alves; D. Araujo; J. Barreiros; J. Diniz; A. Veloso. Unknown publisher, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Effects of an Ironman Triathlon on the DNA as detected by the SCGE and CBMN Cyt assay. / Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver; Wagner, Karl-Heinz.
in: Free Radical Research, Band 42, Nr. Suppl.1, 2008, S. 112-112.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper
Enhanced Antioxidant Capacity after an Ironman Triathlon. / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Neubauer, Oliver; Kern, Norbert et al.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 52, 2008, S. 130.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Evaluating the Nutritional Composition of Different European Ready-to-Eat Meals. / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Kanzler, Sonja.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 52, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Exercise-induced DNA damage: Is there a relationship with inflammatory responses? / Neubauer, Oliver (Korresp. Autor*in); Reichhold, Stefanie; Nersesyan, Armen et al.
in: Exercise Immunology Review, Band 14, 2008, S. 51-72.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Inhalative exposure to vanadium pentoxide causes DNA damage in workers: results of a multiple end point study. / Ehrlich, Veronika; Nersesyan, Armen; Hoelzl, Christine et al.
in: Environmental Health Perspectives, Band 116, Nr. 12, 2008, S. 1689-1693.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Investigations concerning the long term effects of dietary factors on human health: Current topics, methods and new concepts. / Knasmüller, Siegfried; Stidl, Reinhard; Sontag, Gerhard et al.
in: Food and Chemical Toxicology, Band 46, Nr. 4, 2008, S. 1211-1212.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Methodology to determine antioxidative activity. In: Chemoprevention of Cancer and DNA damage by Dietary Factors. / Wagner, Karl-Heinz.
Chemoprevention of Cancer and DNA Damage by Dietary Factors. Hrsg. / Knasmüller; DeMarini; Johnson; Gerhäuser. Wiley-Blackwell, 2008. S. 229-241.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Buch/Sammelband
Nährstoffzusammensetzung von Fertiggerichten: Sind diese für ältere Personen geeignet? / Kanzler, Sonja; Wagner, Karl-Heinz.
Proceedings of the German Nutrition Society: Abstractband zum 45. Wissenschaftlichen Kongress. Band 12 Bonn : DGE-MedienService, 2008. (Proceedings of the German Nutrition Society, Band 12).Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
New Aspects in Quality and Biofunctionality of Foods. / Elmadfa, Ibrahim (Korresp. Autor*in); Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in).
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 52, 2008, S. 115-134.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Editorial › Begutachtung
No acute and persistent DNA damage after an Ironman Triathlon. / Reichhold, Stefanie; Neubauer, Oliver; Ehrlich, Veronika et al.
in: Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention, Band 17, Nr. 8, 2008, S. 1913-1919.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
No Indications of Persistent Oxidative Stress in Response to an Ironman Triathlon. / Neubauer, Oliver; König, Daniel; Kern, Norbert et al.
in: Medicine and Science in Sports and Exercise, Band 40, Nr. 12, 2008, S. 2119-2128.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Plant Oils Affect Adiponectin Levels in Type 2 Diabetics. / Plasser, Elisabeth; Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Forster, Ernst et al.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 52, 2008.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Radical scavenging activity, anti-bacterial and mutagenic effects of Cocoa bean Maillard Reaction products with degree of roasting. / Summa, Carmenlina; McCourt, Josephine; Cämmerer, Bettina et al.
in: Molecular Nutrition & Food Research, Band 52, Nr. 3, 2008, S. 342-351.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung