Training and racing behaviors of omnivorous, vegetarian, and vegan endurance runners—results from the nurmi study (Step 1)

Autor(en)
Katharina Wirnitzer, Mohamad Motevalli, Derrick Tanous, Gerold Wirnitzer, Claus Leitzmann, Karl Heinz Wagner, Thomas Rosemann, Beat Knechtle
Organisation(en)
Forschungsplattform Active Ageing, Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Pädagogische Hochschule Tirol, Leopold-Franzens-Universität Innsbruck, Life & Health Science Cluster Tirol, Ferdowsi University of Mashhad (FUM), AdventureV & Change2V, Justus-Liebig-Universität Gießen (JLU), Universität Zürich (UZH), Medbase Gruppe
Journal
Nutrients
Band
13
Anzahl der Seiten
18
ISSN
2072-6643
DOI
https://doi.org/10.3390/nu13103521
Publikationsdatum
10-2021
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Food Science, Nutrition and Dietetics
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/training-and-racing-behaviors-of-omnivorous-vegetarian-and-vegan-endurance-runnersresults-from-the-nurmi-study-step-1(ab9c2ce6-c8ba-4ece-a3a7-98340f932a83).html