Bilirubin and Related Tetrapyrroles Inhibit Food-Borne Mutagenesis: A Mechanism for Antigenotoxic Action against a Model Epoxide.
- Autor(en)
- Christine Mölzer, Hedwig Huber, Andrea Steyrer, Gesa Viktoria Ziesel, Marlies Wallner, Hung Trieu Hong, Joanne T. Blanchfield, Andrew Cameron Bulmer, Karl-Heinz Wagner
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- University of Queensland, Griffith University
- Journal
- Journal of Natural Products
- Band
- 76
- Seiten
- 1958-1965
- Anzahl der Seiten
- 8
- ISSN
- 0163-3864
- DOI
- https://doi.org/10.1021/np4005807
- Publikationsdatum
- 10-2013
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/bilirubin-and-related-tetrapyrroles-inhibit-foodborne-mutagenesis-a-mechanism-for-antigenotoxic-action-against-a-model-epoxide(64d1f3e5-ca45-4388-82f1-685748f2106d).html