Bilirubin and Related Tetrapyrroles Inhibit Food-Borne Mutagenesis: A Mechanism for Antigenotoxic Action against a Model Epoxide.

Autor(en)
Christine Mölzer, Hedwig Huber, Andrea Steyrer, Gesa Viktoria Ziesel, Marlies Wallner, Hung Trieu Hong, Joanne T. Blanchfield, Andrew Cameron Bulmer, Karl-Heinz Wagner
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Universität Wien, University of Queensland, Griffith University
Journal
Journal of Natural Products
Band
76
Seiten
1958-1965
Anzahl der Seiten
8
ISSN
0163-3864
DOI
https://doi.org/10.1021/np4005807
Publikationsdatum
10-2013
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/bilirubin-and-related-tetrapyrroles-inhibit-foodborne-mutagenesis-a-mechanism-for-antigenotoxic-action-against-a-model-epoxide(64d1f3e5-ca45-4388-82f1-685748f2106d).html