VEGETABLES AND PLANT OIL IMPROVE RISK FACTOR FOR SECONDARY COMPLICATIONS IN SUBJECTS WITH TYPE 2 DIABETES
- Autor(en)
- Elisabeth Müllner, H. Brath, E. Forster, Karl-Heinz Wagner
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Österreichische Gesundheitskasse (ÖGSK)
- Journal
- Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics
- Band
- 63
- Seiten
- 1261-1261
- Anzahl der Seiten
- 1
- ISSN
- 0250-6807
- Publikationsdatum
- 2013
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- Sustainable Development Goals
- SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/744deef5-528f-430c-8a1a-6d28beb74539