VEGETABLES AND PLANT OIL IMPROVE RISK FACTOR FOR SECONDARY COMPLICATIONS IN SUBJECTS WITH TYPE 2 DIABETES

Autor(en)
Elisabeth Müllner, H. Brath, E. Forster, Karl-Heinz Wagner
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Österreichische Gesundheitskasse (ÖGSK)
Journal
Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics
Band
63
Seiten
1261-1261
Anzahl der Seiten
1
ISSN
0250-6807
Publikationsdatum
2013
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/vegetables-and-plant-oil-improve-risk-factor-for-secondary-complications-in-subjects-with-type-2-diabetes(744deef5-528f-430c-8a1a-6d28beb74539).html