Gallic acid, a common dietary phenolic improves health associated biochemical parameters and prevents oxidative damage of DNA in type 2 diabetes patients
- Autor(en)
- Franziska Ferk, Michael Kundi, Helmut Brath, Thomas Szekeres, Halh Al-Serori, Miroslav Mišík, Philipp Saiko, Rodrig Marculescu, Karl-Heinz Wagner, Siegfried Knasmueller
- Organisation(en)
- Forschungsplattform Active Ageing, Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Medizinische Universität Wien, Österreichische Gesundheitskasse (ÖGSK)
- Journal
- Molecular Nutrition & Food Research
- Band
- 62
- Anzahl der Seiten
- 9
- ISSN
- 1613-4125
- DOI
- https://doi.org/10.1002/mnfr.201700482
- Publikationsdatum
- 11-2017
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Food Science, Biotechnology
- Sustainable Development Goals
- SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/3e08017a-59bb-4780-9dff-0612e0bdb482