Training and racing behaviors of omnivorous, vegetarian, and vegan endurance runners—results from the nurmi study (Step 1)
- Autor(en)
- Katharina Wirnitzer, Mohamad Motevalli, Derrick Tanous, Gerold Wirnitzer, Claus Leitzmann, Karl Heinz Wagner, Thomas Rosemann, Beat Knechtle
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Pädagogische Hochschule Tirol, Leopold-Franzens-Universität Innsbruck, Life & Health Science Cluster Tirol, Ferdowsi University of Mashhad (FUM), AdventureV & Change2V, Justus-Liebig-Universität Gießen (JLU), Universität Zürich (UZH), Medbase Gruppe
- Journal
- Nutrients
- Band
- 13
- Anzahl der Seiten
- 18
- ISSN
- 2072-6643
- DOI
- https://doi.org/10.3390/nu13103521
- Publikationsdatum
- 10-2021
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- Schlagwörter
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Food Science, Nutrition and Dietetics
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/ab9c2ce6-c8ba-4ece-a3a7-98340f932a83