Functional benefits of citrus fruits in the management of diabetes.

Autor(en)
Okezie I Aruoma, Bernie Landes, Deena Ramful-Baboolall, Emmanuel Bourdon, Vidushi Neergheen-Bhujun, Karl-Heinz Wagner, Theeshan Bahorun
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
American University of Health Sciences (AUHS), Nutritional Products Consulting Group LLC, University of Mauritius, Université de La Réunion
Journal
Preventive Medicine
Band
54
Seiten
S12-S16
Anzahl der Seiten
5
ISSN
0091-7435
DOI
https://doi.org/10.1016/j.ypmed.2012.02.012
Publikationsdatum
05-2012
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften, 301211 Toxikologie, 104009 Lebensmittelchemie
Sustainable Development Goals
SDG 3 – Gesundheit und Wohlergehen
Link zum Portal
https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/functional-benefits-of-citrus-fruits-in-the-management-of-diabetes(e1be6014-ec28-49c5-8c29-e5edfea1f043).html