Determination of cholesterol oxidation products in raw and processed beef and pork preparations
- Autor(en)
- Karin Thurner, Ebrahim Razzazi-Fazeli, Karl-Heinz Wagner, Ibrahim Elmadfa, Wolfgang Luf
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- Veterinärmedizinische Universität Wien
- Journal
- European Food Research and Technology: international journal of food research and technology
- Band
- 224
- Seiten
- 797-800
- Anzahl der Seiten
- 4
- ISSN
- 1438-2377
- DOI
- https://doi.org/10.1007/s00217-006-0372-3
- Publikationsdatum
- 2007
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften, 402009 Lebensmitteluntersuchung, 104009 Lebensmittelchemie
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/determination-of-cholesterol-oxidation-products-in-raw-and-processed-beef-and-pork-preparations(e2677611-7874-43b4-8a41-b89dcb1ab1e5).html