Determination of cholesterol oxidation products in raw and processed beef and pork preparations

Autor(en)
Karin Thurner, Ebrahim Razzazi-Fazeli, Karl-Heinz Wagner, Ibrahim Elmadfa, Wolfgang Luf
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Veterinärmedizinische Universität Wien
Journal
European Food Research and Technology: international journal of food research and technology
Band
224
Seiten
797-800
Anzahl der Seiten
4
ISSN
1438-2377
DOI
https://doi.org/10.1007/s00217-006-0372-3
Publikationsdatum
2007
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften, 402009 Lebensmitteluntersuchung, 104009 Lebensmittelchemie
Link zum Portal
https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/determination-of-cholesterol-oxidation-products-in-raw-and-processed-beef-and-pork-preparations(e2677611-7874-43b4-8a41-b89dcb1ab1e5).html