Regulation of Amino Acid Transporters and Sensors in Response to a High protein Diet

Autor(en)
N. Zeng, U. Prodhan, R. F. d'Souza, F. Ramzan, S. M. Mitchell, P. Sharma, S. O. Knowles, N. C. Roy, A. Sjodin, K. -H. Wagner, A. M. Milan, D. Cameron-Smith, Cameron J. Mitchell
Organisation(en)
Forschungsplattform Active Ageing, Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
University of Auckland, Mawlana Bhashani Science and Technology University, AgResearch, Massey University, University of Copenhagen, University of British Columbia (UBC)
Journal
Journal of Nutrition, Health and Aging
Band
23
Seiten
354-363
Anzahl der Seiten
10
ISSN
1279-7707
DOI
https://doi.org/10.1007/s12603-019-1171-4
Publikationsdatum
04-2019
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
Schlagwörter
ASJC Scopus Sachgebiete
Geriatrics and Gerontology, Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous)
Link zum Portal
https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/96b7829d-e1fa-4293-9bb7-c10c5991933d