Correction to Bilirubin and Related Tetrapyrroles Inhibit Food-Borne Mutagenesis
- Autor(en)
- Christine Mölzer, Hedwig Huber, Andrea Steyrer, Gesa V Ziesel, Marlies Wallner, Hung T Hong, Joanne T Blanchfield, Andrew C Bulmer, Karl-Heinz Wagner
- Organisation(en)
- Department für Ernährungswissenschaften
- Externe Organisation(en)
- University of Queensland, Griffith University
- Journal
- Journal of Natural Products
- Band
- 77
- Seiten
- 436
- Anzahl der Seiten
- 1
- ISSN
- 0163-3864
- DOI
- https://doi.org/10.1021/np500101y
- Publikationsdatum
- 02-2014
- Peer-reviewed
- Ja
- ÖFOS 2012
- 303009 Ernährungswissenschaften
- ASJC Scopus Sachgebiete
- Drug Discovery, Analytical Chemistry, Molecular Medicine, Complementary and alternative medicine, Pharmacology, Pharmaceutical Science, Organic Chemistry
- Link zum Portal
- https://ucrisportal.univie.ac.at/de/publications/correction-to-bilirubin-and-related-tetrapyrroles-inhibit-foodborne-mutagenesis(f98018a1-c81b-446c-b201-3524063d9a6a).html