Scientific Opinion on the safety of glycerol esters of gum rosin for the proposed uses as a food additive EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 7, 1654, 07.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the safety of neutral methacrylate copolymer for the proposed uses as a food additive EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 7, 1655, 07.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the re-evaluation of Litholrubine BK (E 180) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 5, 1586, 05.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Statement on nitrites in meat products EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 5, 1538, 05.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the re-evaluation of Brown FK (E 154) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 4, 1535, 04.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the re-evaluation of Brown HT (E 155) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 4, 1536, 04.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the safety of steviol glycosides for the proposed uses as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 4, 1537, 04.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the use of calcium lignosulphonate (40-65) as a carrier for vitamins and carotenoids EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 3, 1525, 03.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the use of Gum Acacia modified with Octenyl Succinic Anhydride (OSA) as a food additive EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 3, 1539, 03.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the use of Basic Methacrylate Copolymer as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 2, 1513, 02.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the use of oregano and lemon balm extracts as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 2, 1514, 02.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the use of Resorcinol as a food additive EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 1, 1411, 01.2010.

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Einfluss der Lebensmittelkennzeichnung (Front-of-pack labeling) auf das Ernährungsverhalten. / König, Jürgen.

in: Ernährung und Medizin, Band 25, 2010, S. 113-117.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Scientific Opinion on the use of Polyglycitol Syrup as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 12, 1413, 12.2009.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelBegutachtung


Statement on the evaluation of the new information provided on the food additive ethyl lauroyl arginate EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 10, 1333, 10.2009.

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Data requirements for the evaluation of food additive applications Scientific Statement of the Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food. / Panel Members.

in: EFSA Journal, Band 7, Nr. 8, 08.2009.

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