Correction to Bilirubin and Related Tetrapyrroles Inhibit Food-Borne Mutagenesis

Autor(en)
Christine Mölzer, Hedwig Huber, Andrea Steyrer, Gesa V Ziesel, Marlies Wallner, Hung T Hong, Joanne T Blanchfield, Andrew C Bulmer, Karl-Heinz Wagner
Organisation(en)
Department für Ernährungswissenschaften
Externe Organisation(en)
Universität Wien, University of Queensland, Griffith University
Journal
Journal of Natural Products
Band
77
Seiten
436
Anzahl der Seiten
1
ISSN
0163-3864
DOI
https://doi.org/10.1021/np500101y
Publikationsdatum
02-2014
Peer-reviewed
Ja
ÖFOS 2012
303009 Ernährungswissenschaften
ASJC Scopus Sachgebiete
Drug Discovery, Analytical Chemistry, Molecular Medicine, Complementary and alternative medicine, Pharmacology, Pharmaceutical Science, Organic Chemistry
Link zum Portal
https://ucris.univie.ac.at/portal/de/publications/correction-to-bilirubin-and-related-tetrapyrroles-inhibit-foodborne-mutagenesis(f98018a1-c81b-446c-b201-3524063d9a6a).html