Statement on two recent scientific articles on the safety of artificial sweeteners. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 9, Nr. 2, 1996, 02.2011.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Peroxisome-proliferator-activated receptors γ and β/δ mediate vascular endothelial growth factor production in colorectal tumor cells. / Röhrl, Clemens; Kaindl, Ulrike; Koneczny, Inga et al.

in: Journal of Cancer Research and Clinical Oncology, Band 137, Nr. 1, 01.01.2011, S. 29-39.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Exposure assessment to food colours. / König, Jürgen.

in: Toxicology Letters, Band 205, 2011, S. 35-35.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Identification of phenolic components in dried spices and influence of irradiation. / Nagy, Tristan Oliver; Solar, Sonja (Korresp. Autor*in); Sontag, Gerhard et al.

in: Food Chemistry, Band 128, Nr. 2, 2011, S. 530-534.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Optimierung eines mit Rebaudiosid A zuckerreduzierten Modellgetränks. / König, Jürgen; Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in).

DLG-Lebensmitteltage, 21. September 2011, Darmstadt, Forum Sensorikwissenchaft und Nachwuchs. Unknown publisher, 2011.

Veröffentlichungen: Beitrag in BuchBeitrag in Konferenzband


Proceedings of the 2010 Energy Drinks Symposium. / Alford, Chris; König, Jürgen; Aufricht, Christoph et al.

in: Ernährung, Band 11, 2011, S. 473-476.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Proceedings of the 2010 Energy Drinks Symposium. / König, Jürgen.

in: The Open Neuropsychopharmacology Journal, Band 4, 2011, S. 1-4.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Re-evaluation of caramel colours (E 150 a,b,c,d) as food additives. / König, Jürgen.

in: EFSA Journal, Band 9, Nr. 3, 2011.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Re-evaluation of Erythrosine (E 127) as a food additive. / König, Jürgen.

in: EFSA Journal, Band 9, Nr. 1, 2011.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Scientific opinion on Re-evaluation of calcium carbonate (E 170) as a food additive. / König, Jürgen.

in: EFSA Journal, Band 9, Nr. 7, 2011.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Scientific opinion on the Re-evaluation of lutein (E 161b) as a food additive. / König, Jürgen.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 7, 2011.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Sinn und Unsinn der Angabe der Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC-Wert) auf Lebensmitteln. / König, Jürgen.

in: Ernährung, Band 35, Nr. 2, 2011, S. 72-74.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


The safety of glycerol esters of tall oil rosin used as a food additive. / König, Jürgen.

in: EFSA Journal, 2011.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Scientific Opinion on the safety of allyl isothiocyanate for the proposed uses as a food additive EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 12, 1943, 12.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Scientific Opinion on the safety of polyvinylpyrrolidone-vinyl acetate copolymer for the proposed uses as a food additive EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 12, 1948, 12.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed


Scientific Opinion on the re-evaluation of Brilliant Blue FCF (E 133) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.

in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 11, 1853, 11.2010.

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed