Statement on two recent scientific articles on the safety of artificial sweeteners. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 9, Nr. 2, 1996, 02.2011.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Peroxisome-proliferator-activated receptors γ and β/δ mediate vascular endothelial growth factor production in colorectal tumor cells. / Röhrl, Clemens; Kaindl, Ulrike; Koneczny, Inga et al.
in: Journal of Cancer Research and Clinical Oncology, Band 137, Nr. 1, 01.01.2011, S. 29-39.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Exposure assessment to food colours. / König, Jürgen.
in: Toxicology Letters, Band 205, 2011, S. 35-35.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Identification of phenolic components in dried spices and influence of irradiation. / Nagy, Tristan Oliver; Solar, Sonja (Korresp. Autor*in); Sontag, Gerhard et al.
in: Food Chemistry, Band 128, Nr. 2, 2011, S. 530-534.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Optimierung eines mit Rebaudiosid A zuckerreduzierten Modellgetränks. / König, Jürgen; Majchrzak, Dorota (Korresp. Autor*in).
DLG-Lebensmitteltage, 21. September 2011, Darmstadt, Forum Sensorikwissenchaft und Nachwuchs. Unknown publisher, 2011.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Proceedings of the 2010 Energy Drinks Symposium. / Alford, Chris; König, Jürgen; Aufricht, Christoph et al.
in: Ernährung, Band 11, 2011, S. 473-476.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Proceedings of the 2010 Energy Drinks Symposium. / König, Jürgen.
in: The Open Neuropsychopharmacology Journal, Band 4, 2011, S. 1-4.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Re-evaluation of caramel colours (E 150 a,b,c,d) as food additives. / König, Jürgen.
in: EFSA Journal, Band 9, Nr. 3, 2011.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Re-evaluation of Erythrosine (E 127) as a food additive. / König, Jürgen.
in: EFSA Journal, Band 9, Nr. 1, 2011.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific opinion on Re-evaluation of calcium carbonate (E 170) as a food additive. / König, Jürgen.
in: EFSA Journal, Band 9, Nr. 7, 2011.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific opinion on the Re-evaluation of lutein (E 161b) as a food additive. / König, Jürgen.
in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 7, 2011.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Sinn und Unsinn der Angabe der Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC-Wert) auf Lebensmitteln. / König, Jürgen.
in: Ernährung, Band 35, Nr. 2, 2011, S. 72-74.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
The safety of glycerol esters of tall oil rosin used as a food additive. / König, Jürgen.
in: EFSA Journal, 2011.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the safety of allyl isothiocyanate for the proposed uses as a food additive EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 12, 1943, 12.2010.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the safety of chromium picolinate as a source of chromium added for nutritional purposes to foodstuff for particular nutritional uses and to foods intended for the general population. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 12, 1883, 12.2010.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the safety of polyvinylpyrrolidone-vinyl acetate copolymer for the proposed uses as a food additive EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 12, 1948, 12.2010.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the safety of trivalent chromium as a nutrient added for nutritional purposes to foodstuffs for particular nutritional uses and foods intended for the general population (including food supplements). / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 12, 1882, 12.2010.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the use of potassium sulphate and sodium sulphate as sources of respectively potassium and sodium added for nutritional purposes to food supplements EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 12, 1940, 12.2010.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the use of sodium ascorbate as a food additive in vitamin D preparations intended to be used in formulae and weaning food for infants and young children EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 12, 1942, 12.2010.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Scientific Opinion on the re-evaluation of Brilliant Blue FCF (E 133) as a food additive. / EFSA Panel Food Additives.
in: EFSA Journal, Band 8, Nr. 11, 1853, 11.2010.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed