in: Ernährung, 2011.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper › Peer Reviewed
in: Ernährung, 2011.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper › Peer Reviewed
in: Food Chemistry, Band 118, Nr. 1, 01.01.2010, S. 133-140.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
in: Oncology Reports, Band 23, Nr. 4, 2010, S. 1145-1151.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
in: The British Journal of Nutrition: an international journal of nutritional science, Band 104, Nr. 8, 2010, S. 1129-1138.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Frying of food-Oxidation, nutrient and non-nutrient antioxidants, biologically active compounds, and high temperatures. Hrsg. / D. Boskou; I. Elmadfa. Unknown publisher, 2010. S. 251-264.
Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Buch/Sammelband
in: Toxicology, Band 278, Nr. 1, 2010, S. 88-100.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
in: Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America (PNAS), 2010.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
in: Ernährung aktuell, Band 4, 2010, S. 5-8.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
in: Mutation Research: fundamental and molecular mechanisms of mutagenesis, Band 692, 2010, S. 42-48.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
in: Molecular Nutrition & Food Research, Band 54, Nr. 12, 2010, S. 1722-1733.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Frying of food-Oxidation, nutrient and non-nutrient antioxidants, biologically active compounds, and high temperatures. Hrsg. / D. Boskou; I. Elmadfa. Unknown publisher, 2010. S. 177-197.
Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Buch/Sammelband
in: European Journal of Nutrition, Band 49, Nr. 4, 2010, S. 227-234.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
in: Food Chemistry, Band 118, 2010, S. 133-140.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
in: Journal of Nutrition, Health and Aging, Band 14, Nr. 3, 2010, S. 219-223.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
in: Toxicology, Band 278, Nr. 2, 2010, S. 211-216.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
in: Nuclear Medicine and Biology, Band 37, Nr. 4, 2010, S. 421-426.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
in: British Journal of Nutrition, Band 102, Nr. 11, 12.2009, S. 1663-1667.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Chemoprevention of Cancer and DNA Damage by Dietary Factors. Wiley-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, 2009. S. 229-244.
Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Buch/Sammelband › Peer Reviewed
in: Food Chemistry, Band 114, Nr. 1, 2009, S. 132-138.
Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed