Content of trans fatty acids in Austrian foods. / Wagner, Karl-Heinz; Plasser, Elisabeth; Pröll, Christiana et al.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 55, Nr. suppl 1, 2009, S. 643.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper › Peer Reviewed
Cytotoxic and apoptotic effects of single and mixed oxides of ß-sitosterol on HepG2-cells. / Koschutnig, Karin; Heikkinen, Susanna; Kemmo, Suvi et al.
in: Toxicology in Vitro, Band 23, 2009, S. 755-762.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Development and validation of a food frequency index using nutritional biomarkers in a sample of middle-aged and older adults. / Freisling, Heinz (Korresp. Autor*in); Elmadfa, Ibrahim; Schuh, Wolfgang et al.
in: Journal of Human Nutrition and Dietetics, Band 22, Nr. 1, 2009, S. 29-39.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Die Nährstoffzusammensetzung ausgewählter Fertiggerichte des österreichischen und europäischen Marktes. / Wagner, Karl-Heinz; Kanzler, Sonja.
in: Ernährung, Band 33, 2009, S. 375-376.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Die Situation der trans-Fettsäuren - Immer noch ein Problem? / Kanzler, Sonja; Wagner, Karl-Heinz; Plasser, Elisabeth.
Österreichischer Ernährungsbericht 2008. Hrsg. / I. Elmadfa. Unknown publisher, 2009. S. 289-295.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Buch/Sammelband
DNA damage in response to an Ironman triathlon? / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Reichhold, Stefanie; Knasmüller, Siegfried et al.
in: Free Radical Research, Band 43, 2009, S. 753-760.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Effects of a plant oil intervention on adiponectin levels of type 2 diabetics. / Plasser, Elisabeth; Wagner, Karl-Heinz; Brath, Helmut.
in: Diabetes, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Endurance exercise and DNA stability: Is there a link to duration and intensity? / Wagner, Karl-Heinz (Korresp. Autor*in); Reichhold, Stefanie; Knasmüller, Siegfried et al.
in: Mutation Research - Reviews, Band 682, 2009, S. 28-38.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Ernährungswissenschaftler verbessern Fertiggerichte. / Wagner, Karl-Heinz; Kanzler, Sonja.
in: Tiefkühl-Report : der tk-report ; die Fachzeitschrift für Markt, Marketing und Verkauf von Tiefkühlkost und Eiskrem, Band 7-8, 2009, S. 40-41.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
European and Austrian ready meals: Are they recommendable for the diet of children and adolescents? / Kanzler, Sonja; Wagner, Karl-Heinz.
7th Euro Fed Lipid Congress: Lipids, Fats and Oils - From Knowledge to Application. Hrsg. / N.N. Unknown publisher, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Fat content and fatty acid pattern of European ready meals. / Kanzler, Sonja; Wagner, Karl-Heinz.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 55, Nr. Suppl.1, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Folsäure, Vitamin B12 und B6 bei älteren Menschen in Ostösterreich – Diskrepanz zwischen Zufuhr und tatsächlichem Status. / Fabian, Elisabeth; Wagner, Karl-Heinz; Elmadfa, Ibrahim.
Proc. Germ. Nutr. Soc.. Unknown publisher, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Buch › Beitrag in Konferenzband
Guidelines for the improvement of the nutritional quality of ready meals in Europe. / Wagner, Karl-Heinz; Kanzler, Sonja.
in: Ernährung, Nr. 33, 2009, S. 13-15.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Guidelines for the improvement of the nutritional quality of ready meals in Europe. / Wagner, Karl-Heinz; Kanzler, Sonja.
in: Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos, Band 4, 2009, S. 93-95.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Impact of Plant Oils on Adiponectin Levels of Type 2 Diabetics. / Plasser, Elisabeth; Müllner, Elisabeth; Brath, Helmut et al.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 55, Nr. Suppl. 1, 2009, S. 676.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper › Peer Reviewed
Impact of Plant Oils on the Lipid Profile in Type 2 Diabetics. / Müllner, Elisabeth; Brath, Helmut; Wagner, Karl-Heinz.
in: Annals of Nutrition and Metabolism: European journal of nutrition, metabolic diseases and dietetics, Band 55, Nr. Suppl. 1, 2009, S. 540.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Meeting Abstract/Conference Paper › Peer Reviewed
In vitro anti-cancer activity of two ethno-pharmacological healing plants from Guatemala Pluchea odorata and Phlebodium decumanum. / Wagner, Karl-Heinz; Kopp, Brigitte.
in: International Journal of Oncology, Band 34, Nr. 4, 2009, S. 1117-1128.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Intake of trans fatty acids in apprentices - a high risk group due to their negative lifestyle. / Wagner, Karl-Heinz; Haas, Karin; Elmadfa, Ibrahim et al.
in: The British Journal of Nutrition: an international journal of nutritional science, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
Is depression an ignored risk factor for impairment of nutritional status and quality of life in the elderly? / Wagner, Karl-Heinz; Smoliner, Christine; Norman, Christine et al.
in: The British Journal of Nutrition: an international journal of nutritional science, Band 102, 2009, S. 1663-1667.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed
No long lasting DNA damage in response to an Ironman Triathlon. / Wagner, Karl-Heinz; Neubauer, Oliver.
in: New England Journal of Medicine, 2009.Veröffentlichungen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Peer Reviewed